Op deze pagina geven wij u een indruk van de lopende of uitgevoerde projecten. Benieuwd of we ook voor u iets kunnen betekenen neem snel contact met ons op.

Camera bewaking:

Recent hebben deze weer een mooi camera project gerealiseerd. Een opdrachtgever welke zijn (vorige) woning 3 jaar geleden al eens door ons liet beveiligen met camera’s uit de IP-Easy serie, twijfelde bij de aankoop van zijn nieuwe woning geen moment. Er moest weer camerabewaking komen. We hebben de IP-100 serie van Comelit geïnstalleerd. 2 x buiscamera en 1 x domecamera.  HD recorder met 2 Tb harddisk ruimte en natuurlijk heeft de klant al zijn camera’s netjes zichtbaar op de IP100 View app.
Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?? Neem snel contact op.

camerabewaking hoeksewaard

Intercom systemen vervangen:

Recent hebben we 2 bestaande intercomsystemen in Barendrecht vervangen. De systemen waren reeds video-intercom. Echter was de vraag naar een nette en wat grotere monitor voor in de woningen. We hebben gekozen voor de MAXI monitor van Comelit. Als buitenpost hebben we een Ikall buitenpost gemonteerd met gebruik making van de huidige beldrukkers. Zo is het brievenbuspaneel hetzelfde gebleven en de techniek vernieuwd. We hebben getracht een goede voorbereiding te doen en veel nadruk op de communicatie met de bewoners te leggen. Dat dit goed gelukt is getuige de opmerking van onze opdrachtgever zoals hieronder weer gegeven.

Ik heb ook geen klachten van anderen gehad. Kortom : tevredenheid alom en we hebben het inderdaad als prettig en efficiënt ervaren hoe U deze klus heeft aangepakt.

Overweegt u VvE of gebouweigenaar ook om uw systeem te vervangen?? Wij nemen u graag me naar afgeronde projecten.

intercom Comelit

Diverse camera bewakingsprojecten:
We hebben dit jaar al meerdere camerabewaking projecten uitgevoerd. Zo kregen we de opdracht voor het vervangen van een 16 kanaals analoge AHD-recorder, maakten we weer een woning veiliger door de woning van camera’s te voorzien en hebben we de volgende woning alweer in opdracht. Op de 16 kanaals AHD-recorder zijn de bestaande camera’s van de klant aangesloten. Één camera (3MP) hebben we zelf vervangen om het verschil met de huidige serie coax camera’s aan te tonen. Dit geeft aan dat het coax tijdperk nog lang niet voorbij is en u dus uw huidige coax systeem uitstekend kunt upgraden. Nieuwsgierig geworden?? Neem snel contact met ons op.

camerabewaking

Nieuwbouw winkel BewustWinkelen.nl:
In Zwijndrecht is een winkel van de organisatie Bewustwinkelen binnen winkelcentrum Walburg verhuisd.
Wat begon met wat databekabeling kreeg als snel een vervolg met diverse andere werkzaamheden.
Onze jarenlange retail ervaring kwam hier merkbaar en zichtbaar van pas.
We wensen Bewustwinkelen veel succes op deze mooie en nieuwe locatie.

bewustwinkelen bewustwinkelen bewustwinkelen

Camera systeem bedrijfspand:
Wij verzorgd.nlen een camera systeem op een bedrijfspand. Opdrachtgever welke zich bezig houdt met verwerken en verspanen van (soms prijzige) metalen wilde naar zijn opdrachtgevers uitstralen dat hij op een verantwoorde manier omgaat met de te verwerken onderdelen.

We hebben een IP camera systeem gemonteerd met 5 camera’s. De camera’s zijn zodanig gepositioneerd dat zij een volledige dekking van het bedrijfspand geven. Er is een 2 Tb harddiskrecorder geleverd welke een meer dan voldoende opname mogelijkheid heeft. Uiteraard houdt de opdrachtgever zijn pand zelf ook goed in de gaten met de View-S app. Met deze app heeft de opdrachtgever alle camera’s in één oogopslag op zijn smartphone in beeld.

camerabewaking hoeksewaard camerabewaking hoeksewaard camerabewaking hoeksewaard

Ruimte ombouwen tot verblijfsruimte:
Ombouwen ruimte naar verblijfsruimte. We verbouwden inpandige opslagruimte om tot een nette stijlvolle verblijfsruimte. De ruimte is nu geheel ingericht voor verblijf.