Op deze pagina geven wij u een indruk van de lopende of uitgevoerde projecten. Benieuwd of we ook voor u iets kunnen betekenen neem snel contact met ons op.

Nieuwbouw winkel BewustWinkelen.nl:
In Zwijndrecht is een winkel van de organisatie Bewustwinkelen binnen winkelcentrum Walburg verhuisd.
Wat begon met wat databekabeling kreeg als snel een vervolg met diverse andere werkzaamheden.
Onze jarenlange retail ervaring kwam hier merkbaar en zichtbaar van pas.
We wensen Bewustwinkelen veel succes op deze mooie en nieuwe locatie.

bewustwinkelen bewustwinkelen bewustwinkelen

 

Camera systeem bedrijfspand:
Wij verzorgd.nlen een camera systeem op een bedrijfspand. Opdrachtgever welke zich bezig houdt met verwerken en verspanen van (soms prijzige) metalen wilde naar zijn opdrachtgevers uitstralen dat hij op een verantwoorde manier omgaat met de te verwerken onderdelen.

We hebben een IP camera systeem gemonteerd met 5 camera’s. De camera’s zijn zodanig gepositioneerd dat zij een volledige dekking van het bedrijfspand geven. Er is een 2 Tb harddiskrecorder geleverd welke een meer dan voldoende opname mogelijkheid heeft. Uiteraard houdt de opdrachtgever zijn pand zelf ook goed in de gaten met de View-S app. Met deze app heeft de opdrachtgever alle camera’s in één oogopslag op zijn smartphone in beeld.

camerabewaking hoeksewaard camerabewaking hoeksewaard camerabewaking hoeksewaard

 

Ruimte ombouwen tot verblijfsruimte:
Ombouwen ruimte naar verblijfsruimte. We verbouwden inpandige opslagruimte om tot een nette stijlvolle verblijfsruimte. De ruimte is nu geheel ingericht voor verblijf.