Alarmsysteem

Al meer dan 25 jaar leveren en onderhouden wij alarmsystemen. Dit varieert van een kleine installatie in een caravan tot aan een installatie voor een compleet (groot) bedrijfspand.

Sinds het tijdperk dat internet niet meer is weg te denken installeren wij alleen nog maar systemen welke op basis van IP (internet) een melding versturen. Dat kan zijn zijn naar een PAC (meldkamer) maar veelal ook gewoon naar een app op uw telefoon. Onze doelgroep bestaat immers voor 80% uit MKB bedrijven en particulieren. U mag van ons dus een grote betrokkenheid verwachten en zeer zeker geen wurgcontracten voor beheer en onderhoud van uw installatie. (iets waar de grotere beveiligingsbedrijven wel om bekent staan)

U bent nieuwsgierig dus we gaan geen verhaal ophangen over onze aanpak. Het enigste wat we over onze aanpak willen melden is dat hij “no nonsense” is.

Wat hebben wij u te bieden? In ieder geval voor elk budget en voor iedere klant een systeem. Standaard gebruiken wij de Satel systemen. Dit merk van Poolse makelij is in de afgelopen jaren zeer betrouwbaar gebleken, kunnen we aanbieden voor een zeer nette prijs en ontvangen wij een zeer goede ondersteuning op. 

Het VERSA IP / VERSA Plus alarmsysteem kenmerkt zich in éénvoud, gebruiksvriendelijke bediening, hoge mate van betrouwbaarheid en de vele toepassings mogelijkheden. De alarmeringen gaan via een App naar uw telefoon. Tevens kunt het alarmsysteem op afstand (d.m.v. de app) bedienen. Het VERSA IP alarmsysteem kan tevens worden gebruikt als Hybride systeem dus bekabeld en draadloos gecombineerd op 1 systeem. Handig wanneer het installeren van bekabeling een lastig en tijdrovende klus is of wanneer u thans een oud bekabeld alarmsysteem heeft en dit wilt vernieuwen en/of uitbreiden.

Download hier de flyer van onze leverancier Osec.

Een alarmsysteem moet een veilig gevoel geven waarop u kunt vertrouwen. Wij installeren enkel gecertificeerde alarmsystemen. Vergelijk onze aanbiedingen dan ook niet met “doe het zelf” internet systemen. Dat kan niet!! Een alarmsysteem begint bij ons zo rond de EURO 935,00 incl btw. Daarvoor krijgt u: Centrale eenheid, 1 x deurcontact, 2 x bewegingsdetector en IP kieseenheid en gratis app voor bediening op afstand en ontvangen van alarmmeldingen. Echter maken wij altijd graag een prijs op maat, dus neem vandaag nog contact op d.m.v. onderstaand formulier:
Tevens bieden wij de mogelijkheden van huur/koop en of lease. Vraag naar de voorwaarden