Ons bedrijf is opgericht in 1989 en in 2008 overgenomen door Kees van der Hoek. Kees was sinds de oprichting werkzaam onder de toenmalige oprichters en directie. Door omstandigheden werd de onderneming in 2008 aan Kees ter overname aangeboden en is dus sinds dat moment druk met ondernemen op het gebied van veiligheid, techniek, klantgerichtheid, innovatie en duurzaamheid. Kees is zelf techneut pur sang die zich graag vastbijt in technische vraagstukken en innovatieve oplossingen. In 1989 in een winkelunit in Rotterdam IJsselmonde gestart, vervolgens in 2008 naar een bedrijfspand in Barendrecht verhuisd en sinds 2013 gevestigd in het Hoekse Waardse Strijen direct naast het bekende pand van Technische Unie.

Het bedrijf is kleinschalig wat voor opdrachtgevers als positief. Want wat is er plezieriger dan dat de werkzaamheden uitgevoerd worden door de mensen waarmee je als opdrachtgever in het voortraject ook aan tafel hebt gezeten. Korte lijnen dus. In Strijen huisvest het bedrijf in een net nieuw bedrijfspand met opslag en kantoorruimte. Tevens is er een demoruimte aanwezig waar met name op het gebied van camerabewaking een klant goed geïnformeerd kan worden.

Ook zijn wij lid van Uneto-vni, de brancheorganisatie voor de installatiesector.
Tevens zijn we Sterkin erkend en door de SEI erkend. Beide organisaties zijn de installatiebedrijven opgenomen die aantoonbaar over voldoende vakbekwaamheid beschikken. Dit wordt regelmatig getoetst door onverwachte keuringen op uitgevoerde werkzaamheden.